*** *** Водещите вечерни новини на 24 август ***   Руският опозиционер Андрей

...
***
*** Водещите вечерни новини на 24 август ***
 
Руският опозиционер Андрей
Коментари Харесай

Водещите новини! Руски опозиционер: Москва стои зад убийството на Даря Дугина. Лечева уволни ръководството на тотото


***

*** Водещите вечерни вести на 24 август ***

 

Руският опозиционер Андрей Пионтковский изради мнението си, че зад гибелта на дъщерята на съветския крайнодесен народен представител  Александър Дугин – Даря Дугина стоят специфични служби на Москва, съобщи киевската медия УНИАН.

„ Аз считам, че зад убийството на Дугина стоят съветските специфични служби. Въпросното мероприятие е проведено и извършено на доста професионално равнище ", сподели някогашният политик, избягал от родината си в Съединени американски щати през 2016 година

***

След като Лукашенко, с цялата си безочливост, поздрави украинците по случай Деня на независимостта и им пожела: „ спокойно небе “, съветникът на Зеленски Михайло Подоляк назова поздравлението „ кървава клоунада “.

„ Изглежда, Лукашенко си мисли, че светът не вижда неговото интензивно присъединяване в закононарушенията, осъществявани против нашата страна. Заради това той цинично ни пожела спокойно небе, изстрелвайки смъртоносни  ракети по Украйна “, съобщи Подоляк.

„ Кървавата клоунада на Лукашенко ще има тежки последствия за него след рухването на варварската съветска империя ", написа още Подоляк в Туитър.

***

Американският президент Джо Байдън разгласи през днешния ден нова военна помощ за Украйна на стойност близо 3 милиарда $, заяви Българска телеграфна агенция.

***

„ Току що заведох дело за клюка против Бойко Борисов. Този човек към този момент е осъждан за клюка, потвърден измамник. Омръзна ми да чувам всичките му неистини за медиатори, за комисионни, за всевъзможни клюки, за които той непрестанно приказва на всички места – мутренски похвати “. 

Това съобщи някогашният министър-председател Кирил Петков пред публицисти.

Основанието е изказванията на Борисов, че дружно с Асен Василев са взимали комисионни и средства от медиатори за газа. " Няма да толерираме неистини ", безапелационен е Петков.

***

Още уволнения, още рокади, още смени

***

Втори кадър – след Дани Каназирева – е навън от листите на ГЕРБ

***

***

" Той добави, че украинците се борят за своята самостоятелност и не посрещат руснаците като освободители, както очакваше Владимир Путин. Сподели също по този начин, че рискът от нуклеарна война би повишен неведнъж, в случай че стартира освобождение на Крим от съветските окупатори ".

***

Тази заран коктейли Молотов полетяха към постройката на администрацията на Орловска област, заяви в канала си в Телеграм извънредно дясната организация " Роспартизан ".

От началото на войната на Русия против Украйна поддръжниците на организацията водят война с Кремъл главно с палежи на пунктове за набиране на бойци, на здания със знака Z и с разваляне на жп линии наоколо до военни обекти.  

***

Поддръжник на терористичната формация " Ислямска страна " (ДАЕШ) е бил прострелян, откакто намушкал с нож двама служители на реда в Истанбул, съобщи в. " Дейли Сабах ", представен от Българска телеграфна агенция.

Нападението от джихадиста е било осъществено през вчерашния ден пред офиса на локалната администрация в истанбулското предградие Силиври.

***

Два китайски изтребителя са пресекли междинната линия на Тайванския пролив, който служи за неофициална граница сред двете страни, оповестява " Ройтерс ", базирайки се на Министерството на защитата на Тайван.

Новината идва на фона на продължаващите военни учения на Пекин покрай острова. През последните дни това е следващият сходен случай.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР